Porsche Slovenija
/
Pogled direktorjev

direktor2direktor1


PRVIH DVAJSET

Letos je podjetje Porsche Slovenija na torti upihnilo dvajset svečk. Če skupaj z nami pogledate v vzvratno ogledalo, lahko vidite zanimivo pot in številne izzive, s katerimi smo se srečali na njej. Največji med njimi je bil vedno ta, kako našim kupcem in partnerjem zagotavljati res vrhunsko mobilnost. 

Naš odgovor je stkan iz zgodb in vrhunske ponudbe naših šestih avtomobilskih blagovnih znamk – Volkswagen, Volkswagen Gospodarska vozila, Škoda, Audi, SEAT, Porsche – ter hkrati iz strokovnih rešitev, graditve zaupanja in velike odgovornosti do naših kupcev. Ponosni smo na svoje uspehe in hvaležni za vse ponujene izzive, ki smo jih uspešno premostili ter s tem pridobili največjo vrednost, ki jo podjetje lahko ima – znanje in ugled. Prav vsaka izkušnja nas je oblikovala v to, kar smo danes: družbeno odgovorno podjetje s posluhom za kupce, poslovne partnerje in zaposlene ter z občutkom za okolje, v katerem delujemo, ki se z več kot 26-odstotnim tržnim deležem uvršča v vrh slovenskih avtomobilskih podjetij.

Kaj torej želimo ob naši dvajsetletnici? Da ostanemo odprti in dinamični ter oprti na najzahtevnejše poslovne standarde, skratka mobilni v najširšem in najplemenitejšem pomenu besede. Da ohranimo poslovno kondicijo, budno opazujemo vse, kar se dogaja okoli nas, in energijo usmerimo predvsem v tisto, kar je najpomembnejše – zadovoljstvo naših strank. 

Vsi vemo, da na lovorikah ne gre počivati in da je današnja gospodarska situacija izjemno zahtevna. A v prihodnost zremo z optimizmom – pa ne zato, ker bi bili naivni, temveč zato, ker delamo tisto, kar znamo, in to z veseljem in navdušenjem! Uspehi pa se vedno rodijo iz dobrih idej, strokovnega znanja, zavzetosti in zaupanja. 

Na vrhunsko mobilnost!

Danilo Ferjančič,

generalni direktor Porsche Slovenija

Heinz Slesak,

generalni direktor Porsche Slovenija

Porsche Slovenija, Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana ©, Porsche Slovenija 2012
Pravno obvestilo | Produkcija, PM, poslovni mediji