Porsche Slovenija
/
Ambasadorji vrhunske mobilnosti

Ambasadorji vrhunske mobilnosti razumejo pojem mobilnosti v vsej njegovi širini. Biti mobilen zanje pomeni več od sposobnosti premika od točke A do točke B. Strinjajo se, da je mobilnost temelj, na katerem se gradijo uspešne zgodbe, je sposobnost rasti, razvoja in je stanje duha. Za obeležitev okroglega jubileja smo jih izbrali 5. Vsakega s posebnim namenom.

Primož Kozmus
»Mobilnost omogoča izbiro prave poti do uresničitve cilja.« 

Primož Kozmus ve, kdaj je na dosegu vrhunski rezultat. To čuti v sebi. Izkušnje, trd trening in ohranjanje mirnosti pa so tisti dejavniki, ki ga vedno znova mimo vseh ovir pripeljejo do novih zmag. In Seat mu pri tem ves čas stoji ob strani.

 

Petra Majdič
»Biti mobilen zame pomeni biti popolnoma svoboden.«  

Ko je še tekmovala, je bilo za  Petro Majdič bistvenega pomena, da je lahko sama odločala, kam bo šla, kako in s kom. Prilagajanje je bilo ključ njene majhne ekipe do dohitevanja in prehitevanja konkurence. Ravno zato sta Petra in Audi idealna partnerja.

 

Igor Akrapovič
»Mobilnost je značilnost uspešnih podjetij in posameznikov.«

Igor Akrapovič zelo dobro ve, kaj je v današnjih časih tisto, kar zagotavlja poslovni uspeh. To sta miselna odprtost in hitre reakcije na izzive. Nič čudnega, da je njegovo podjetje vedno korak pred konkurenco – tako kot Porsche Slovenija.

 

Mag. Robert Cugelj
»Odgovorno je pomagati manj mobilnim od nas.«

Samostojno gibanje je ena najpomembnejših vrednot, ki sovpada s poslanstvom podjetja Porsche Slovenija. Zato smo Rehabilitacijskemu inštitutu Soča letos donirali že drugi avtomobil, prilagojen za prevoz gibalno oviranih oseb. 

 

Tomi Meglič
»Mobilnost domišljije je lahko hitrejša od svetlobe.«

Da bi odpotovali nekam daleč stran, se v resnici ni treba premakniti z mesta. Dovolj je že, da človek le zapre oči in potuje, odkriva in ustvarja nove svetove. Kar vprašajte Siddharto. No, ko gre za fizično pot, fante vseeno prisegajo na Volkswagen.

SKUPNI VIDEO:

Porsche Slovenija, Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana ©, Porsche Slovenija 2012
Pravno obvestilo | Produkcija, PM, poslovni mediji