Aktualno

24. Avtomobilski salon Slovenije

23. mar 2017

Po letih brez tega velikega dogodka se je priljubljeni »salon« končno vrnil. Porsche Slovenija bomo predstavili z vsemi našimi blagovnimi znamkami, novostmi in našo vizijo. To je tudi priložnost, da se srečamo in si izmenjamo mnenja o tem, kako bomo naprej gradili vrhunsko mobilnost.

VW
Na razstavnem prostoru Volkswagen bo eksplozijo čustev povzročila nova limuzina Arteon s svojim ekspresivnim dizajnom in praktičnostjo. Tudi to je Volkswagnova prihodnost in dokaz, da znamka še vedno sodi v sam svetovni vrh.

AUDI
Premierno predstavljamo povsem novi Audi Q5. Simbolično je prav novi Audi Q5 tisti, ki je letos povsem novo mehiško tovarno San José Chiapa zapustil kot osemmilijonti štirikolesno gnani Audi. 

SEAT
Še pred prihodom na slovenski trg premierno predstavljamo novo SEAT Ibizo, ustvarjeno v Barceloni, z izjemno zunanjostjo in opremljeno z najnovejšo tehnologijo. Nova Ibiza je predstavnica pete generacije legende, ki nas in naše voznike navdušuje že 33 let.

Škoda
Širši javnosti prvič predstavljamo težko pričakovani Škoda Kodiaq. Prvi SUV znamke Škoda zapeljuje z robustno, dinamično, a hkrati elegantno podobo. Obvladuje še tako zahteven teren in velikodušno razvaja svoje potnike z naprednimi asistenčnimi sistemi. 

PORSCHE
Porsche letos na sejmu predstavlja tudi novo Porsche Panamero, ki za znamko pomeni vrhunec digitalizacije in uporabniške izkušnje. Prvič na slovenskih tleh bo predstavljena tudi ikona 911, in sicer v različici Carrera GTS, ki je na trg stopila komaj ta mesec. 

VW gospodarska vozila
Volkswagen Gospodarska vozila so na avtomobilskem salonu prisotna premierno tudi z novim Crafterjem, Mednarodnim dostavnikom leta 2017. Prilagojen je potrebam in zahtevam najrazličnejših skupin uporabnikov ter je praktičen, gospodaren in inovativen kot še nikoli doslej.

Izšel je novi Poslovni carzine

Vas zanimajo poglobljene vsebine iz sveta podjetništva in poslovne mobilnosti?

Naročite brezplačno revijo

5 blagovnih znamk pod isto streho