Aktualno

Lagodni svet brez izzivov ali novi izzivi za ceno negotovosti?

15. sep 2017

Toni Pugelj, direktor Cityparka

Zagotovo bi se odločil za svet, prepreden z različnimi izzivi. Novi izzivi v mojih očeh namreč nikakor niso povezani z nelagodnostjo, temveč z drznimi dejanji, zaradi katerih se slej kot prej rodijo nove uspešne zgodbe. 

Izzive dejansko živim že zadnjih šest let, odkar vodim Citypark, naše največje in najmodernejše nakupovalno središče. Tako ne mine dan, da z ekipo ne bi razmišljali o uresničitvi novih ciljev. Ves čas se namreč trudimo prisluhniti željam obiskovalcev ter pri tem zagotavljati najvišjo kakovost v storitvah in ponudbi.

Glede na število naših zvestih kupcev, katerih številka se na leto povzpne na več kot 9 milijonov, in uspešne poslovne rezultate je več kot očitno, da smo v zadnjih letih ubirali prave poslovne poti in sprejemali prave odločitve. Pri vsem tem pa je najbolj pomembno, da nam tudi ob na trenutke napetih in manj lagodnih okoliščinah nikoli ni zmanjkalo zanosa za postavljanje novih mejnikov. Pri uspehih se seveda ne nameravamo ustaviti, temveč jih bomo poskušali še nadgraditi. 

 

5 blagovnih znamk pod isto streho