Porsche Slovenija
/
Blog
Volkswagen JAMSTVO 6Plus
Objavljeno
23/02/2012
Volkswagen JAMSTVO 6Plus

Volkswagen veliko pozornost posveča ugodju in dobremu počutju svojih kupcev. K temu pa ne prispevata le varnost in izjemen občutek med vožnjo z vozili Volkswagen. Za popolno zadovoljstvo je potrebna celovita skrb za potrebe zvestih strank. V podjetju Porsche Slovenija d.o.o. smo za vas pripravil program, s katerim obljubljamo, da bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vozilom.

Poleg osnovne 2-letne garancije za novo vozilo po Zakonu o varstvu potrošnikov in Obligacijskem zakoniku, 3-letnega jamstva za lak in karoserijo ter 12-letnega jamstva proti prerjavenju karoserije vam kot vozniku vozila Volkswagen nudimo JAMSTVO 6Plus, inovativen  program jamstev in storitev, s pomočjo katerega boste med vožnjo lahko brezskrbno uživali tudi v tretjem, četrtem, petem in šestem letu starosti vozila.

JAMSTVO 6Plus velja brez doplačila za vsa nova naročila vozil* v tovarno Volkswagen, ki so prodana v pooblaščeni mreži Volkswagen v Sloveniji. Jamstvo je omejeno na 200.000 km.

*Ne velja za električna in hibridna vozila

Za več informacij o JAMSTVO 6Plus si prenesite letak v PDF

 

JAMSTVO 6Plus ponujata tudi SEAT in Škoda.

Porsche Slovenija, Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana ©, Porsche Slovenija 2012
Pravno obvestilo | Produkcija, PM, poslovni mediji