Porsche Slovenija
/
Blog
6 blagovnih znamk pod isto streho
Objavljeno
23/05/2012
Porsche Slovenija 6 blagovnih znamk

6bzPodjetja, ki morajo svoj vozni park prilagajati različnim potrebam in delovnim nalogam, cenijo široko paleto izbire vozil in celovito ter prilagojeno ponudbo storitev na enem mestu. Kot generalni uvoznik vozil blagovnih znamk Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT, Volkswagen Gospodarska vozila in Porsche vam omogočamo izbiro med več kot 150 modeli in več kot 1.400 modelskimi različicami vozil različnih razredov ter dajemo garancijo zaupanja vrednega in uglednega poslovnega partnerja.

Volkswagen – Das Auto
Osrednja blagovna znamka, ki si prizadeva zapolniti čim več prodajnih niš. Z vse večjo prepoznavnostjo na področju ekološke mobilnosti, najbolj priljubljenim modelom Golf in »svetovnim avtom leta 2012« Volkswagen up! kroji vrh prodajnih lestvic v Evropi in širše.

Škoda – Simply Clever
Sinonim za tradicionalne vrednote zanesljivosti, varnosti, udobja in najvišje kakovosti. Škoda je znamka z izjemno kompetentnostjo v tehniki in obljubo zelo ugodnega razmerja med ceno in kakovostjo. Hkrati pa z novimi modeli, kot sta Yeti in Citigo, osvaja mlajše kupce, ki si želijo bolj dinamične vožnje. 

Audi – Prednost je v tehniki
Zavezujoč slogan na vseh nivojih razvoja znamke – v voznih lastnostih, naprednih tehnoloških rešitvah, povezovanju z mobilno tehnologijo, dizajnu in skrbi za okolje. Več kot milijon prodanih vozil v letu 2011 je rezultat intenzivne širitve palete in osvajanja novih trgov (ZDA, Kitajska).

SEAT – Enjoyneering
SEAT je znamka nemške preciznosti in španskega temperamenta. Svež dizajn, športnost, čustvenost in inovativna tehnologija prepričajo ob prvem stiku z vozilom. Z nadgradnjo najbolj prepoznavnih modelov Ibize in Leona v športne FR različice je SEAT navdušil najbolj drzne in športne voznike.

Volkswagen Gospodarska vozila
Začelo se je z uspehom kultnega transporterja T1 pred 60 leti, zdaj pa se v vrh uvrščata kar dva modela – Caddy in Crafter. Odlične tehnične lastnosti, udobje, varnost in skrb za okolje so načela, ki osmišljajo nove modele in rešitve.

Porsche
Kultna znamka, ki navdušuje s posebnim tehničnim pristopom in uspehi v avtomobilskem športu. Legendarno ime, ki ne potrebuje dodatnih besed, je sinonim za prestiž, ki svojim kupcem zagotavlja vrhunskost v vsakem pogledu.

Izbira je vaša!

Porsche Slovenija, Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana ©, Porsche Slovenija 2012
Pravno obvestilo | Produkcija, PM, poslovni mediji