Sporočila za javnost

Prikazane so objave za mesec SEPTEMBER 2017

Izberite drugo leto / mesec za ogled starejših objav
September
 
Januar
Februar
Marec
April
Maj
Junij
Julij
Avgust
September
Oktober
November
December
2017
 
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Škoda Favorit: začetek obdobja uspeha pred 30 leti

Objavljeno: 20 september 2017 ob 07:24

Pred 30 leti je Škoda v novo dobo lansirala sodobni model s kompaktnim zadkom Favorit. Premierna predstavitev 16. septembra 1987 na mednarodnem inženirskem sejmu v Brnu je za češko podjetje z bogato tradicijo pomenila prihod novih časov. Z najsodobnejšim dizajnom ter kombinacijo motorja spredaj in pogona spredaj je bil Škoda Favorit v svojem razredu na enakovredni ravni z zahodno konkurenco. Dinamični kompaktni model je blestel tudi na rallyjih. 

 

Prenesi sporočilo za javnost

SEAT-ov novi športni terenec se bo imenoval Alboran, Aranda, Avila ali Tarraco

Objavljeno: 18 september 2017 ob 13:29

Alboran, Aranda, Avila ali Tarraco – eno izmed teh štirih španskih geografskih imen bo krasilo novi SEAT-ov športni terenec, ki bo naprodaj prihodnje leto. SEAT-ov predsednik Luca de Meo je finaliste razglasil na frankfurtskem avtomobilskem salonu. 

 

Do 25. septembra lahko vsi ljubitelji SEAT-a na spletnih straneh seat.es/ buscanombre ali seat.com/seekingname glasujejo za svojega najljubšega kandidata. Zmagalo bo krajevno ime, ki bo prejelo največ glasov. 

 

Prenesi sporočilo za javnost

Večer koncerna Volkswagen na avtomobilskem salonu IAA 2017: znamka Volkswagen predstavlja novi I.D. CROZZ II

Objavljeno: 12 september 2017 ob 07:55

Wolfsburg/Frankfurt (Nemčija) – Začelo se je odštevanje do prodora električne mobilnosti in leto 2020 bi lahko prineslo preobrat. Znamka Volkswagen namreč z razvojem nove generacije inovativnih električnih vozil – I.D.2, I.D. BUZZ3 in I.D.CROZZ4 – spodbuja razmah nove dobe. Dr. Herbert Diess, predsednik uprave znamke Volkswagen Osebna vozila, je na večeru koncerna Volkswagen dejal: "Naša naloga je, da omogočamo široko dostopnost sodobnih tehnologij. To velja še posebno v dobi tehnoloških prelomnic. Nekaj nedvomno velja: Golf prihodnosti mora spet biti Volkswagen!" 

 

Prenesi sporočilo za javnost

Škoda Kodiaq Sportline in Škoda Kodiaq Scout na letošnjem mednarodnem avtomobilskem salonu IAA

Objavljeno: 08 september 2017 ob 09:02

Z novima modelskima različicama Škoda Kodiaq Sportline in Škoda Kodiaq Scout češka avtomobilska znamka nadaljuje z ofenzivo športnih terencev. Škoda Kodiaq Sportline je športna različica s posebej dinamično zasnovo. Različica Scout velikega Škodinega SUV-ja je serijsko opremljena s štirikolesnim pogonom in oblikovalskimi elementi tipičnega športnega terenca. Obe izvedbi modela sodita med privlačne novosti na Škodinem razstavnem prostoru v hali 3 mednarodnega avtomobilskega salona (IAA), ki bo potekal od 12. do 24. septembra 2017. 

 

Prenesi sporočilo za javnost

Revija Automotive News Europe Lucu de Meu podelila naziv izvršnega direktorja leta

Objavljeno: 07 september 2017 ob 14:39

Martorell (Španija), 4. 9. 2017 – Revija Automotive News Europe bo SEAT-ovemu predsedniku uprave Lucu de Meu podelila nagrado Eurostars za izvršnega direktorja leta v avtomobilskem sektorju. To je priznanje de Meovemu delu na čelu SEAT-a, saj znamka znova ustvarja dobiček. De Meo bo nagrado prejel 11. septembra v okviru frankfurtskega avtomobilskega salona.

 

Prenesi sporočilo za javnost

Salon IAA: Volkswagen predstavlja Amarokov koncept Aventura Exclusive in posebni model Dark Label

Objavljeno: 07 september 2017 ob 14:36

Hannover (Nemčija), 5. september 2017 – Znamka Volkswagen Gospodarska vozila bo na mednarodnem avtomobilskem salonu (IAA) v Frankfurtu predstavila kar dva nova modela Amaroka. Prestižni pickup kot študija Amarok Aventura Exclusive v kurkumino rumeni kovinski barvi odstira pogled na prihodnje najzmogljivejše 3,0-litrske motorje TDI. Na ogled bo tudi 1 novi posebni model Dark Label, ki bo na voljo že od pomladi 2018.

 

Prenesi sporočilo za javnost

Od spleta do odra: teden dni pred avtomobilskim salonom v Frankfurtu SEAT predstavlja vrhunce znamke

Objavljeno: 04 september 2017 ob 12:43

Martorell (Španija), 4. 9. 2017 – Predsednik družbe SEAT Luca de Meo je na spletni konfe­renci za medije javnosti predstavil glavne novosti za bližajoči se avtomobilski salon IAA.

Prenesi sporočilo za javnost

Sejemska premiera novega Škode Karoqa na letošnjem mednarodnem avtomobilskem salonu (IAA) v Frankfurtu

Objavljeno: 04 september 2017 ob 09:22

Mladá Boleslav (Češka)/Frankfurt (Nemčija), 4. september 2017 – Aplavz za novega Škodo Karoqa! Češka avtomobilska znamka z dolgoletno tradicijo na salonu IAA v Frankfurtu predstavlja svoje novo športno terensko vozilo. Svojo sejemsko premiero bo Škoda Karoq doživel na razstavnem prostoru v hali 3. Škoda s tem modelom prvič predstavlja digitalni kombinirani instrument. Poleg tega je športni terenec z LTE-modulom in mobilnimi spletnimi storitvami Škoda Connect odlično povezan z internetom. Njegov emocionalni in dinamični dizajn s številnimi kristalastimi elementi sledi oblikovalskemu slogu Škodinih novih SUV-jev. Še več drugih novih modelov bo Škodo na mednarodnem avtomobilskem salonu (IAA) od 14. do 24. septembra predstavljalo v hali 3.

Prenesi sporočilo za javnost

Casa SEAT: SEAT-ov poklon Barceloni

Objavljeno: 01 september 2017 ob 09:01

Martorell (Španija), 1. 9. 2017 – SEAT-ov novi multidisciplinarni prostor v Barceloni se bo imenoval Casa SEAT. Znamka je navdih za to ime našla pri nekaterih najznamenitejših mestnih zgradbah, kot so Casa Batlló, Casa Milà in Casa Fuster, od katerih prav vsaka velja za mednarodno uveljavljen biser modernistične arhitekture. S tem projektom se želi SEAT pokloniti Barceloni, njenim prebivalcem in 30 milijonom ljudi, ki vsako leto obiščejo to mesto in se identificirajo s temi arhitekturnimi mojstrovinami.

Prenesi sporočilo za javnost

5 blagovnih znamk pod isto streho