Porsche Slovenija
/
Kdo smo

 porsche-slovenija-o-podjetju

Kdo smo

Porsche Slovenija je generalni uvoznik in zastopnik za vozila znamk Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA in Volkswagen Gospodarska vozila v Sloveniji. Smo hčerinsko podjetje avstrijskega koncerna Porsche Holding s sedežem v Salzburgu, ki deluje pod okriljem koncerna Volkswagen.
Že vrsto let uspešno sooblikujemo dogajanje na slovenskem avtomobilskem trgu. Naši začetki segajo v leto 1993, ko je podjetje s takratnim imenom Porsche Inter Auto, d.o.o. začelo z dejavnostjo uvoznika vozil znamk Volkswagen in Audi. V naslednjih letih so se pridružila še vozila znamke SEAT, Porsche in Škoda. Leta 1996 se je podjetje preimenovalo v Porsche Slovenija d.o.o., ki se danes uvršča v sam vrh slovenskih avtomobilskih podjetij.

Poslovna filozofija

Trdno smo prepričani, da je mobilnost osnova za nadaljnjo rast – osebno in poslovno. Naše poslanstvo zato vidimo v zagotavljanju vrhunske mobilnosti. Z edinstvenimi izdelki in odličnimi storitvami želimo doseči, da naše stranke niso le zadovoljne, ampak so navdušene. S posluhom za njihove potrebe ter z znanjem, kreativnostjo in strastjo pri iskanju primernih rešitev ustvarjamo visoko stopnjo zaupanja in s tem temelj za zadovoljstvo naših strank. To je možno le, če navdušujemo tudi naše partnerje in sodelavce, kajti le na takšen način stranke čutijo, da celotna veriga deluje kot uigran orkester, ki ljubi svoje delo.
Odnosi z našimi pooblaščenimi partnerji temeljijo na dolgoročnem in plodnem sodelovanju, ki predstavlja prednost za obe strani. Ključnega pomena pri tem so odprt dialog, zanesljivost in poštenost. Smo zaupanja vreden partner, ki v ospredje vedno postavlja tudi človeškost.
Kot prizadeven delodajalec ustvarjamo pogoje za pozitivno in stimulativno vzdušje v podjetju, ki privlači in ohranja najboljše sodelavce. Z našim timskim delom dosegamo rezultate, na katere smo vsi ponosni in so odraz angažiranih in odgovornih sodelavcev. Njihovo znanje in izkušnje so naše največje bogastvo.

Novi pristopi

Z našim programom ponujamo široko paleto inovativnih rešitev za individualne potrebe mobilnosti, tako za zasebne kupce, kot za podjetja. S prenovljeno spletno stranjo smo se želeli že bolj približati zasebnim in poslovnim kupcem ter poudariti skrb, razumevanje in zavzetost pri izpolnjevanju želja.
Z orodjem 'Poiščite ustrezno poslovno vozilo' želimo ponuditi vpogled v široko izbiro ponudbe vozil naših blagovnih znamk. Infografika 'Vse o financiranju' razkriva razlike med kreditom in leasingom ter predstavlja celostno finančno ponudbo partnerskega podjetja Porsche Leasing. 'Blog' predstavlja novosti in inovacije iz sveta poslovne mobilnosti ter uporabne in koristne nasvete za upravljanje voznega parka.
Revija Poslovni Carzine ponuja vpogled v mobilnost in podjetništvo, financiranje in upravljanje voznega parka, analize dobrih praks uspešnih slovenskih podjetnikov ter najnovejšo ponudbo poslovnih vozil in zanimivosti iz poslovnega sveta v tiskani in digitalni obliki.

 

Porsche Slovenija, Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana ©, Porsche Slovenija 2012
Pravno obvestilo | Produkcija, PM, poslovni mediji