Porsche Slovenija
/
Slovar
 • Biksenonska žarometa

  Pri biksenonskih žarometih so v enoto žarometov zajete tudi zasenčene luči. Kontinuiran preklop z zasenčenih na dolge luči, ki traja le 12 milisekund, je mehak in očem prijazen. Zasenčene luči na dolge preklopite s pomikom elektromagnetno krmiljene zaslonke.

  Read more...
 • Blažilnik

  Zmanjšajo vibracije karoserije vozila. Izenačujejo neravnine na cestišču in zagotavljajo brezhibno obnašanje vozila, skrajšujejo zavorno pot, preprečujejo prezgodnjo obrabo pnevmatik in zagotavljajo optimalno vlečno silo.

  Read more...
 • Blokada zagona motorja

  Blokada zagona motorja s pomočjo elektronskega elementa v ključu vozila preprečuje nepooblaščen zagon vozila. Motor je mogoče zagnati le z originalnim ključem. Ob vklopu kontakta se samodejno preverijo podatki o ključu. Med preverjanjem za kratek čas zasveti kontrolna lučka. Če je v kontaktni ključavnici ključ, ki ni kodiran (npr. zasilni ključ), kontrolna lučka ne ugasne. Vozila ni mogoče zagnati.

   

  Read more...
 • Bluetooth

  Bluetooth je tehnologija za brezžično povezovanje združljivih naprav. Je brezplačna radijska povezava, ki deluje na krajših razdaljah. Pri napravah za prostoročno telefoniranje znaša akcijski radij 10 metrov, pri čemer ni potrebno, da so naprave tako kot pri infrardeči povezavi usmerjene ena proti drugi. Ne potrebujejo neposrednega stika, prav tako ni potrebno, da se nahajajo v istem prostoru. Ko so bile naprave med seboj enkrat že povezane, se povezava Bluetooth večinoma vzpostavi samodejno.

  Read more...

Porsche Slovenija, Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana ©, Porsche Slovenija 2012
Pravno obvestilo | Produkcija, PM, poslovni mediji