Porsche Slovenija
/
Slovar
 • Impulzno delovanje smernikov

  Impulzno delovanje smernikov zagotavlja večjo varnost pri menjavi voznih pasov med vožnjo po avtocesti. Če voznik ročico za smernike in dolge luči pomakne le do kontaktne točke in jo potem takoj spusti, smerniki trikrat utripnejo in se nato spet izključijo – jasen znak za ostale udeležence v prometu, da želi zamenjati vozni pas.

  Read more...
 • Informacijski sistem

  Potovalni računalnik

  Read more...
 • Isofix

  Delovna skupina ISO (Mednarodna organizacija za standardizacijo), ki je razširjena po celem svetu in jo sestavljajo avtomobilski inženirji in proizvajalci avtomobilov kot tudi raziskovalci, je razvila otroške sedeže z imenom „Isofix“. Ta sistem omogoča varno in enostavno pritrditev otroškega sedeža in preprečuje tveganje, da bi se otrok v primeru prometne nesreče poškodoval. Med naslonjalom in sedežno površino sta na obeh zunanjih sedežih zadnje sedežne klopi dve ušesci za pritrditev otroškega sedeža s sistemom Isofix, kar omogoča hitro, udobno in varno pritrditev.

  Read more...
 • Izolacijska zasteklitev

  Večplastno varnostno steklo, sestavljeno iz dveh stekel, zlepljenih s folijo, zagotavlja večjo zaščito in več udobja. Nevarnost, da bi vsiljivec razbil steklo in tako vdrl v vozilo, je manjša. Prav tako nevarnost, da bi v primeru razbitja drobci stekla poškodovali potnike. Poleg tega izolacijska zasteklitev omogoča boljšo protihrupno izolacijo in tako zagotavlja prijetnejšo vožnjo. Zeleno obarvano steklo potnike ščiti pred močnimi sončnimi žarki.

  Read more...

Porsche Slovenija, Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana ©, Porsche Slovenija 2012
Pravno obvestilo | Produkcija, PM, poslovni mediji