Porsche Slovenija
/
Slovar
 • Matrični zaslon

  Informacijski sistem za voznika z velikim prikazovalnikom na armaturni plošči. Na zaslonu so (v skladu z opremo vozila) naslednji prikazi: opozorilna lučka za priprta/odprta vrata in pokrov prtljažnika, prikaz radijske postaje, zunanje temperature, sistem auto check control (zavore, hladilna tekočina, tlak motornega olja, količina goriva, motorno olje, zavorne obloge, nivo tekočine za čiščenje stekel), potovalni računalnik (povprečna poraba goriva, akcijski radij, prevožena razdalja, povprečna hitrost, čas vožnje, trenutna poraba goriva), navigacijski sistem, prikaz servisnega intervala.

  Read more...
 • MBA

  Mehanska zavorna asistenca, glej "Zavorna asistenca".

  Read more...
 • Merilnik hitrosti z disproporcionalno skalo

  Stopnja naraščanja prikazanih hitrosti je do hitrosti 90 km/h manjša kot v nadaljevanju. Merilnik je zaradi dobre razčlenitve skale izjemno pregleden.

  Read more...
 • Mrežasta predelna stena

  Mrežasta predelna stena je na voljo pri karavanskih izvedbah in omogoča, da v vozilu varno prevažate na primer psa. Mrežasta predelna stena je večinoma nameščena na hrbtni strani naslonjala zadnje sedežne klopi. Predelno steno je mogoče brez težav izgraditi. Poleg tega pa jo je mogoče pritrditi tudi na hrbtno stran sprednjih sedežev.

  Read more...
 • MSR

  Regulacija vlečnega momenta motorja. Funkcija, ki je integrirana v sistem regulacije zdrsa pogonskih koles (ASR). Če voznik na poledenelem cestišču nenadoma odvzame plin ali prestavi v nižjo prestavo, pride do zdrsa pogonskih koles. Regulacija vlečnega momenta motorja to zazna s pomočjo senzorjev antiblokirnega sistema (ABS) in z namenskim povečanjem števila vrtljajev motorja doseže stabilnost vozila.

  Read more...

Porsche Slovenija, Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana ©, Porsche Slovenija 2012
Pravno obvestilo | Produkcija, PM, poslovni mediji