Porsche Slovenija
/
Slovar
 • Naprava za čiščenje žarometov

  Vključi se skupaj z brisalci za čiščenje vetrobranskega stekla ob prižganih žarometih. Žarometa očisti visokotlačni vodni curek.

  Read more...
 • Naprava za prostoročno telefoniranje

  Omogoča uporabo mobilnega telefona med vožnjo. Telefoniranje med vožnjo brez naprave za prostoročno telefoniranje je zakonsko prepovedano, zato je njena uporaba obvezna. Vozniku omogoča, da volan drži z obema rokama. Glej tudi "Bluetooth".

  Read more...
 • Naprava za uravnavanje hitrosti

  Glej "Tempomat".

  Read more...
 • Navigacijski sistem

  Navigacijski sistem voznika zanesljivo in do nekaj metrov natančno vodi do cilja. Zamudnemu branju zemljevida in jezi zaradi napačne poti se voznik in potniki lahko sedaj izognejo, kar prispeva k bolj umirjeni vožnji, varuje okolje in pomaga varčevati z gorivom. Upravljanje navigacijskega sistema je preprosto. Poteka preko zaslona voznikovega informacijskega sistema ali dodatnega barvnega zaslonav sredinski konzoli. Voznika do cilja večino časa vodi prijeten ženski glas. Akustične napotke spremljajo jasni slikovni simboli na zaslonu v kombiniranem instrumentu. Če se voznik ne odloči za predlagano pot, navigacijski sistem spremembo zazna in sestavi nov načrt poti.

  Read more...
 • Notranje hlajenje kolutne zavore

  Odvajajo toploto, ki nastane pri zaviranju. S tem se poveča zavorna moč.

  Read more...

Porsche Slovenija, Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana ©, Porsche Slovenija 2012
Pravno obvestilo | Produkcija, PM, poslovni mediji