Porsche Slovenija
/
Slovar
 • Radijsko daljinsko upravljanje

  Z radijskim signalom odpre in zapre vsa vrata vozila. Integrirano je v glavnem ključu in ga je možno uporabiti z razdalje 10 m. Z radijskim daljinskim upravljanjem aktivirate tudi alarmno napravo.

  Read more...
 • Razpršena osvetlitev notranjosti

  Ponoči služi boljši orientaciji v notranjosti vozila. Poudari obliko in konture notranjosti. V primerjavi z direktno osvetlitvijo je razpršena osvetlitev za voznika bolj prijetna in varnejša.

  Read more...
 • Reflektorji za lažje izstopanje

  Reflektorji za lažje izstopanje so luči v vratih ali zunanjih ogledalih, ki osvetljujejo prostor pred vrati. Tako se boste pri izstopanju iz vozila na primer izognili luži.

  Read more...
 • Regulacija zdrsa pogonskih koles (ASR) z elektronsko zaporo diferenciala (EDS)

  Regulacija zdrsa pogonskih koles ASR pri vozilih s pogonom spredaj z boljšim prenosom moči na vseh vrstah cestišča zagotavlja več udobja in varnosti pri vseh hitrostih. Kolesa ne zdrsavaju niti na spolzkem cestišču, tako da je pospeševanje kar najbolj harmonično in udobno. V mejnem območju pri vožnji v ovinkih ASR zagotavlja aktivno varnost in takoj ko pride do podkrmiljenja, ustrezno posreduje. Vozilo ostane stabilno, voznik ohrani nadzor nad njim. Z zmanjševanjem zdrsavanja pogonskih koles ASR zmanjšuje obrabo pnevmatik. Ko se sistem vključi, se prižge ustrezna kontrolna lučka. ASR je opremljen z elektronsko zaporo diferenciala EDS in je sestavni del elektronskega stabilizacijskega programa ESP.

  Read more...

Porsche Slovenija, Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana ©, Porsche Slovenija 2012
Pravno obvestilo | Produkcija, PM, poslovni mediji