Zgodbe o vrhunski mobilnosti: tekst, foto in video! (Odprite v brskalniku.)
POSLOVNA MOBILNOST
PORSCHE | SLOVENIJA
 
 
 
 
Pišemo zgodbe o mobilnosti jutrišnjega dne.

JULIJ 2018

 
7 trendov: kaj bo krojilo posel v letu 2018?
 
Tehnologije prihodnosti: kaj pa bo poganjalo vaše vozilo jutri?
 

Električna mobilnost je že tukaj, doseg električnih vozil je vse večji, čas polnjenja baterij pa se krajša. Hkrati pa se tehnologije razvijajo v več smereh. Prepričajte se, kje vse se v koncernu Volkswagen danes oblikujejo rešitve za leta, ki prihajajo.

 
Preberite več
 
 
 
 

prevozi na dan povprečen Slovenec, 86 % svojih poti pa opravi z avtomobilom. In koliko prevozite vi? Primerjajte svoje številke s slovenskimi povprečji.

 
 
 
 
Novi obraz družine Q: Audi Q8
 

Vsestranski, športen, eleganten: dimenzijska in prostorska zasnova Audi Q8 izžareva športno dinamiko in plemenit prestiž bolj kot kateri koli drug športni terenec znamke Audi. Spoznajte novega športnega terenca s kupejevskim dizajnom.

 
 
Več o novem modelu
 
 
 
 
 
Zeleno dizelsko prihodnost ustvarjamo tudi v Sloveniji
 

Idrijsko visokotehnološko podjetje Hidria je v Tolminu začelo s proizvodnjo inovativnega sistema za hladen zagon dizelskega motorja. Mednarodno nagrajena inovacija obljublja do 30 odstotkov manjšo porabo goriva sodobnih dizelskih motorjev, posledično pa tudi manj izpustov. Preberite zgodbo o enem največjih dosežkov sodobne slovenske industrije.

 
 
Bili smo na otvoritvi: video + foto!
 
 
 
 
Zgodbe o vrhunski mobilnosti
 
Pokukajte v ozadje snemanja televizijskih oglasov z ambasadorji Porsche Slovenija - Ivom Boscarolom, Nušo Derenda, Goranom Dragićem, Arnejem Hodaličem, Živo Ploj Peršuh in Iztokom Seljakom.
 
 

Snemalna ekipa jih je postavila v okolje, kjer se počutijo resnično žive - na košarkarsko igrišče, v snemalni studio, med oblake ...  Tako so nastale video pripovedi: odkrivamo tisto, kar očem običajno ostane skrito!

 
 
 
  Oglejte si ekskluzivno zgodbo
 
 
 
Še več ugodnosti s Porsche Group Card
 

Porsche Group Card

Zvestoba se nagrajuje. Odslej so ponudbe še preglednejše in prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti.

 
PREBERITE VEČ
 
 
 
 
Brezplačna revija in vrhunske zgodbe!
 
 

Izšla je nova številka brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine. V tokratni izdaji preberite več o vozilih prihodnosti ter prebudite misli ob vrhunskih zgodbah vrhunskih ljudi o vrhunski mobilnosti.

 
NAROČITE SVOJO REVIJO
 
 
 
 
Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.