Sporočila za javnost

Prikazane so objave za mesec FEBRUAR 2019

Izberite drugo leto / mesec za ogled starejših objav
Februar
 
Januar
Februar
Marec
April
Maj
Junij
Julij
Avgust
September
Oktober
November
December
2019
 
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Audi e-tron extreme: tehnološki prototip na legendarnem Streifu

Objavljeno: 20 februar 2019

Tam, kjer se sicer za zmago na Petelinjem grebenu borijo najboljši alpski smučarji na svetu, je Audi konec januarja na progo postavil tehnološki prototip svojega prvega SUV-ja z izključno električnim pogonom. Posebej opremljeni Audi e-tron se je povzpel po "mišelovki" na legendarnem Streifu – s 85-odstotnim naklonom je to najbolj strm odsek spektakularne smukaške proge. Posebej opremljeni Audi e-tron se je povzpel po "mišelovki" na legendarnem Streifu – s 85-odstotnim naklonom je to najbolj strm odsek spektakularne smukaške proge. 

 

Več o tem na youtube.

Cupra: posebno naznanilo ob praznovanju prvega rojstnega dneva nove znamke

Objavljeno: 15 februar 2019

22. februarja bo Cupra praznovala prvo obletnico obstoja kot samostojna avtomobilska znamka. Ob tej priložnosti bo z visokozmogljivim vozilom, ki ga zaznamujeta nov, prefinjen dizajn in edinstvena vozna izkušnja, dobila nove razsežnosti.

 

Prenesi izjavo za javnost

Sejemska premiera v Ženevi: Volkswagen T-Roc R

Objavljeno: 18 februar 2019

Volkswagen bo na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi (7. do 17. marec 2019) predstavil T-Roc R, novo vrhunsko izpeljanko križanca, ki smo ga spoznali leta 2017. Energični paket opreme, za katerega so poskrbeli v podjetju Volkswagen R, ne prepriča samo z osupljivimi zmogljivostmi, pač pa o športnih lastnostih Volkswagna T-Roc R priča tudi dizajn zunanjosti in notranjosti, ki nosi nezamenljiv pečat modelov z oznako "R". 

 

Prenesi izjavo za javnost
 

Škoda s konceptno študijo Vision iV predstavlja konkretno podobo električne prihodnosti znamke

Objavljeno: 13 februar 2019

S konceptno študijo Škoda Vision iV bo češka avtomobilska znamka na avtomobilskem salonu v Ženevi (5. do 17. marec) predstavila naslednji korak v smeri električne mobilnosti. Škoda z dvema oblikovalskima skicama vzbuja apetit po prvem njihovem modelu, ki temelji na modularni platformi za električni pogon (MEB). Štirivratni crossover-coupé navdušuje s športnimi in emocionalnimi linijami. 

 

Prenesi izjavo za javnost

Prenesi slike

Buggy se vrača – in to električni!

Objavljeno: 12 februar 2019

Volkswagen ponovno oživlja legendo! V začetku marca bo avtomobilski koncern iz nemškega Wolfsburga predstavil prvo popolnoma električno izvedbo novega Buggyja. Študija, ki izhaja iz popularnega ameriškega Buggyja za na plažo, temelji na modularni platformi za električni pogon (MEB) in je dokaz, kako vsestranska je ta nova platforma.

 

Prenesi izjavo za javnost

Škoda Kamiq: prvi pogled v notranjost

Objavljeno: 07 februar 2019

Tik pred svetovno premiero novega Kamiqa na avtomobilskem salonu v Ženevi je Škoda prvič pokazala notranjost novega urbanega SUV-ja. Kamiqova notranjost ergonomijo in emocionalnost na impresiven način združuje z odlično prostornostjo, značilno za Škodine modele. Kamiq je drugi model češke avtomobilske znamke, v katerem je uporabljen novi koncept notranjosti. 

 

Prenesi izjavo za javnost
 

Volkswagnova sejemska premiera v Ženevi: temeljita prenova Passata

Objavljeno: 07 februar 2019

proizvodni rekord ob premieri novega Passata: to pomlad bo prodajna uspešnica prebila zvočni zid s 30 milijoni prodanih primerkov. S tem bo Passat postal najuspešnejši model srednjega razreda na svetu. Dejstvo je, da bo 30-milijonti Passat predstavnik napredno izpopolnjene 8. generacije. Tehnično temeljito prenovljen – Passat, v katerem bodo združene Volkswagnove najaktualnejše inovacije. 

 

Prenesi izjavo za javnost

5 blagovnih znamk pod isto streho