Sporočila za javnost

Prikazane so objave za mesec OKTOBER 2020

Izberite drugo leto / mesec za ogled starejših objav
Oktober
 
Januar
Februar
Marec
April
Maj
Junij
Julij
Avgust
September
Oktober
November
December
2020
 
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Vabilo na virtualno predstavitev 'CUPRA e-Garage na rtu Formentor' - 5. november 2020 ob 11:30h

Objavljeno: 28 oktober 2020

Naslednji četrtek, 5. novembra ob 11.30 uri po srednje­evropskem času, bo znamka CUPRA predstavila svojo vizijo digitalnosti in svojo novo virtualno platformo 'CUPRA e-Garage na rtu Formentor'. Avtomobilska znamka bo javnost seznanila s strategijo digitalnosti, razkrila pa bo tudi najnovejše informacije o nadaljnjih digitalnih pobudah.

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

Josep Maria Recasens bo SEAT-ov novi direktor za strategijo in institucionalne odnose

Objavljeno: 28 oktober 2020

SEAT-ov sedanji direktor za strategijo, Josep Maria Recasens, je bil imenovan za direktorja za strategijo in institucionalne odnose. Recasens bo še naprej vodil SEAT-ovo globalno korporativno strategijo in bo nove delovne naloge direktorja za institucionalne odnose prevzel s 1. novembrom. 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

Odlična ocena za ID.3: 5 zvezdic na testu Euro NCAP

Objavljeno: 23 oktober 2020

Sanjski začetek s petimi zvezdicami: na preizkusu varnosti organiza­cije Euro NCAP je ID.3 dosegel odlično oceno. Ocenjevalci so prvemu modelu, izdelanemu na osnovi nove modularne plat­forme za električna vozila (MEB) v vseh kategorijah podelili dobre ocene – za zaščito odraslih potnikov, otrok in nezaščitenih udeležencev v prometu ter za asistenčne sisteme.

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

CUPRA: Prvič za volanom novega CUPRA Formentorja

Objavljeno: 15 oktober 2020

Razvojna ekipa znamke CUPRA opisuje, kakšni so bili njihovi vtisi, ko so prvič sedli za volan CUPRA Formentorja, ki ga bomo že kmalu videli na naših cestah. Pri njegovem razvoju sta sodelovala voznika Jordi Gené in Mattias Ekström.

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

 

SEAT v Španiji začenja graditi edinstven, pionirski laboratorij za baterije

Objavljeno: 07 oktober 2020

SEAT nadaljuje z uresničevanjem svoje zaveze za elektrifikacijo. Z naložbo v višini več kot 7 milijonov evrov bodo v novem centru razvijali in preizkušali različne energetske sisteme za električna in hibridna vozila. S testno kapaciteto, ki lahko vzporedno doseže 1,3 MW, bo ta laboratorij v Španiji postal edinstvena, pionirska ustanova za električne baterije.

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

Volkswagen potrdil perspektivo za 2020 in prihodnje naložbe

Objavljeno: 06 oktober 2020

Koncern Volkswagen je prejšnji teden na letni skupščini potrdil svojo perspektivo za leto 2020 in kljub pandemiji covida-19 ostaja pri načrtovanih prihodnjih naložbah. Načrtujejo, da bodo do leta 2024 v e-mobilnost investirali 33 milijard evrov, pri čemer je njihov cilj to, da postanejo vodilni na trgu med ponudniki baterijskih električnih vozil. 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

Ničelne lokalne emisije, učinkovitost in funkcionalnost: Audijeva formula za priključne hibride

Objavljeno: 05 oktober 2020

Kombinacija klasičnega motorja z notranjim zgorevanjem in elektromotorja, ki energijo črpa iz litij-ionske baterije v zadku vozila, omogoča vožnjo brez lokalnih emisij in z nizko skupno porabo. V nadaljevanju je na voljo pregled aktualnih Audijevih tehnologij in modelov.

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

PRENESI FOTOGRAFIJO

Kadrovske spremembe v podjetju Porsche Slovenija

Objavljeno: 01 oktober 2020

Obveščamo vas o kadrovskih spremembah v našem podjetju.

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

6 blagovnih znamk pod isto streho