Sporočila za javnost

Prikazane so objave za mesec SEPTEMBER 2020

Izberite drugo leto / mesec za ogled starejših objav
September
 
Januar
Februar
Marec
April
Maj
Junij
Julij
Avgust
September
Oktober
November
December
2020
 
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

SEAT s prenovljeno Ateco 2020 poživlja zgodbo o uspehu

Objavljeno: 15 september 2020

SEAT svojo uspešno modelsko serijo Ateca poživlja s predstavitvijo prenovljene različice 2020. Posodobljeno vozilo bo temeljilo na značilnostih kompaktnih SUV-jev, njegova notranjost in zunanjost pa bosta dobili bolj emocionalen videz. Poleg tega bodo potniki deležni popolnoma povezane uporabniške izkušnje, višje ravni varnosti, udobja in učinkovitosti ter še bolj angažirane vožnje.

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

Nov zagon za SEAT Tarraco s prihodom bolj športne različice FR

Objavljeno: 15 september 2020

SEAT je na trg pripeljal različico Tarraco FR in s tem poskrbel, da bo njihov največji SUV še bolj zaželen. Novi model se ponaša z ekskluzivno zunanjo in notranjo podobo, specifično nastavitvijo podvozja ter motorji, ki zagotavljajo športne vozne zmogljivosti in učinkovitost po željah kupcev.

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

Več prostora, več Golfa: svetovna premiera novega Golfa Varianta in Golfa Alltrack

Objavljeno: 09 september 2020

Volkswagen kot svetovno premiero predstavlja novi Golf Variant: kompaktni karavan je zdaj še prostornejši, bolj dinamičen in bolj digitaliziran kot kdajkoli prej. Inovativnost se kaže v večji prostornosti, bogati serijski opremi ter novih pogonih z blago hibridno tehnologijo in tehnologijo "twindosing". Vzporedno se premierno predstavlja tudi novi Golf Alltrack, izpeljanka Golfa Varianta z geni športnega terenca.

 

PRENESI FOTOGRAFIJO

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

 

Škoda Enyaq iV

Objavljeno: 02 september 2020

V prilogi si preberite izbor prevedenih tekstov iz novinarske mape Škoda Enyaq iV in včerajšnje svetovne premiere tega novega avtomobila.

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

Dodelan v mnogih detajlih: Audi Q2 v novi vrhunski formi

Objavljeno: 01 september 2020

Z modelom Q2 je Audi pred štirimi leti na ceste pripeljal trendovski avto, in to z velikim uspehom. Kompaktni SUV bo svoj napredni značaj pokazal še bolj očitno – navzven s še bolj markantnim profilom z novimi žarometi, v notranjosti pa z dodatnimi storitvami Audi connect in dodatnimi asistenčnimi sistemi. Prenovljeni Audi Q2 bo na slovenske ceste zapeljal konec letošnjega leta.

 

PRENESI FOTOGRAFIJE

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

"Kot bi ga oblikoval veter": zunanji dizajn novega ID.4

Objavljeno: 01 september 2020

Suverena moč, zapakirana v organske oblike: ID.4 je Volkswag­nov prvi popolnoma električni SUV. Njegov zunanji dizajn nedvomno naznanja vstop v novo dobo: mogočna podoba je združena s tekočimi, organskimi linijami in izrazito aerodinamičnimi lastnostmi.

 

PRENESI FOTOGRAFIJE

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

5 blagovnih znamk pod isto streho