Sporočila za javnost

Prikazane so objave za mesec SEPTEMBER 2021

Izberite drugo leto / mesec za ogled starejših objav
September
 
Januar
Februar
Marec
April
Maj
Junij
Julij
Avgust
September
Oktober
November
December
2021
 
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Nova generacija Multivana na IAA Mobility 2021 v Münchnu

Objavljeno: 10 september 2021

Znamka Volkswagen Gospodarska vozila na avtomobilskem salonu IAA Mobility 2021 v Münchnu predstavlja popolnoma novo generacijo Multivana. Enoprostorec je z novim konceptom naredil velikanski preskok: v ponudi pogonov je prvič tudi priključni hibrid. Vozilo je opremljeno tudi z novo evolucijsko stopnjo povezanih asistenčnih, upravljalnih in infotainment sistemov. Novi Multivan je z novo zasnovo notranjosti še bolj vsestranski, kot ga poznamo.

 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

Škoda Enyaq Coupé iV: električna mobilnost v najelegantnejši obliki

Objavljeno: 09 september 2021

Družba Škoda Auto je paleto svojega prvega električnega SUV-ja razširila z dodatno karoserijsko različico: štirivratnikom Škoda Enyaq Coupé iV. z značilno elegantno padajočo linijo zadka. Enyaq Coupé iV je še učinkovitejši z večjo baterijo. Njegov največji doseg znaša več kot 535 kilometrov (po kriterijih WLTP). V notranjosti so uporabljeni paketi Design Selection. Kot je značilno za Škodo, ima tudi Enyaq Coupé iV v notranjosti obilje prostora, prostornina prtljažnika pa znaša 570 litrov.

 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

 

PRENESI FOTOGRAFIJO

CUPRA si prizadeva, da bi do leta 2030 postala povsem električna znamka

Objavljeno: 09 september 2021

CUPRA sodeluje na mednarodnem avtomobilskem salonu IAA v Münchnu, da bi predstavila električno vizijo prihodnosti znamke. Najnovejše konceptno vozilo CUPRA UrbanRebel je bilo javnosti prvič predstavljeno na predvečer odprtja novega salona CUPRA City Garage v Münchnu. Podpis k fotografiji (od leve proti desni): Thomas Schmall, Chairman of the SEAT S.A. Board of Directors; Ricardo Martínez, Spanish ambassador in Germany; Wayne Griffiths, CUPRA CEO; Jorge Díez, CUPRA Design Director; Werner Tietz, Executive Vice-president for R&D.

 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

 

PRENESI FOTOGRAFIJO

Perspektiva električne urbane mobilnosti: svetovna premiera študije ID. LIFE

Objavljeno: 09 september 2021

Volkswagen svojo elektrifikacijsko ofenzivo pospešuje s strategijo ACCELERATE in s tem omogoča, da bo trajnostna mobilnost dostopna še več ljudem. Že leta 2025, torej kar dve leti prej kot prvotno načrtovano, bo na trg prišlo vozilo iz družine ID. v segmentu malih avtomobilov. Osnovna cena bo približno 20.000 EUR. Prvi vpogled v tako vozilo omogoča študija ID. LIFE, ki so jo predstavili na mednarodnem avtomobilskem salonu IAA Mobility 2021 v Münchnu.

 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

 

PRENESI FOTOGRAFIJO

Svetovna premiera koncepta CUPRA UrbanRebel na IAA v Münchnu

Objavljeno: 03 september 2021

CUPRA premika meje s svojo najbolj radikalno interpretacijo mestnega električnega vozila. Dirkalnik združuje 100-odstotno elektrifikacijo, trajnost in zmogljivost z vznemirljivo estetiko virtualnega sveta. Koncept CUPRA UrbanRebel predstavlja prihodnje oblikovalske smernice mestnega električnega vozila, ki bo na trgu leta 2025.

 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

 

PRENESI FOTOGRAFIJO

Svetovna spletna premiera konceptnega vozila Audi grandsphere concept

Objavljeno: 03 september 2021

Po vozilu Audi skysphere concept, znamka Audi predstavlja naslednjega predstavnika nove družine treh konceptnih vozil - vozilo Audi grandsphere concept. Predstavlja svojo vizijo  prihodnosti in ponuja še en vpogled v dizajn prihodnosti znamke Audi. Notranjost vozila omogoča potovanja z največjo mero udobja in potnikom odpira nov svet izkušenj. Svetovna premiera električne luksuzne limuzine je bila 2. septembra 2021 v okviru digitalnega dogodka.

 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

 

6 blagovnih znamk pod isto streho