Sporočila za javnost

Prikazane so objave za mesec MAJ 2020

Izberite drugo leto / mesec za ogled starejših objav
Maj
 
Januar
Februar
Marec
April
Maj
Junij
Julij
Avgust
September
Oktober
November
December
2020
 
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Električna mobilnost v Škodinem slogu z modelom Enyaq iV

Objavljeno: 07 maj 2020

Emocionalen, učinkovit, naelektren: z novim modelom Škoda Enyaq iV je češka avtomobilska znamka naredila pomemben korak pri uresničevanju svoje strategije električne mobilnosti. Zasnovan na osnovi Volkswagnove koncernske modularne platforme za električni pogon (MEB), združuje značilne Škodine odlike, kot sta izjemna prostornost in emocionalen dizajn, ter užitek v vožnji s trajnostnim pečatom. 

 

PRENESI FOTOGRAFIJE

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

Uvozniki vozil znamke Škoda s številnimi ukrepi podpirajo boj proti koronavirusu

Objavljeno: 06 maj 2020

V boju proti koronavirusu tudi uvozniki vozil znamke Škoda v številnih državah nudijo hitro in neposredno pomoč. Tako pomagajo na primer dobrodelnim organizacijam, bolnišnicam ali ljudem v stiski, denimo s tem, da zagotavljajo vozila za dostavo hrane in zdravil ali za prevoze zdravstvenega osebja. Družba Škoda Auto je na Češkem, svojem domačem tržišču, donirala 100 vozil Octavia v vrednosti 85 milijonov čeških kron, poleg tega pa proizvaja tudi zaščitne vizirje. V indijskem mestu Pune podjetje Škoda Auto Volkswagen India Private Limited finančno pomaga ustanovam, kot je bolnišnica Sassoon General Hospital. Tam, kjer so trgovci z vozili Škoda že odprli svoje prodajne salone, izvajajo obsežne varnostne in higienske ukrepe za čim boljšo zaščito zaposlenih in strank.

70 let znamke SEAT – sposobnost nenehnega razvoja

Objavljeno: 06 maj 2020

Pred sedemdesetimi leti se je SEAT podal na vznemirljivo pot. 9. maja 1950 je bilo ustanovljeno podjetje, ki je Španijo postavilo na kolesa in demokratiziralo mobilnost. Od takrat pa vse do svoje 70. obletnice, ki bo to soboto, je SEAT doživel temeljito preobrazbo in je ves čas dokazoval svojo spo­­­sobnost nenehnega razvoja.

 

PRENESI FOTOGRAFIJE

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

5 blagovnih znamk pod isto streho