Sporočila za javnost

Prikazane so objave za mesec APRIL 2021

Izberite drugo leto / mesec za ogled starejših objav
April
 
Januar
Februar
Marec
April
Maj
Junij
Julij
Avgust
September
Oktober
November
December
2021
 
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Audi Q4 e-tron

Objavljeno: 15 april 2021

S predprodajo Audi Q4 e-trona bomo začeli 22. aprila. Vozila bodo predvidoma pri nas v drugi polovici junija, vstopna cena v Sloveniji pa bo od 45.340€, kar je nekoliko višje kot v Nemčiji. Edini razlog za to je več deželne opreme.

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

PRENESI FOTOGRAFIJO

Multivan – od dostavnega do vsestranskega vozila

Objavljeno: 14 april 2021

Recept za uspeh: vzemite najboljši Transporter svojega časa, mu dodajte udobje vožnje osebnega vozila ter neprimerljivo prilagodljivost v notranjosti. In dobili boste Multivana, ki ostaja ikona med enoprostorskimi vozili. Kultno vozilo že več generacij z edinstvenimi karakteristikami Bullija. 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

Svetovna spletna premiera Audija Q4 e-tron

Objavljeno: 13 april 2021

Audi Q4 e-tron je prvi popolnoma električni SUV znamke v kompaktnem segmentu in združuje napreden dizajn, pionirske tehnologije prikazov in prepričljivo prostornost. Audi s tem dosledno sledi svoji ofenzivi na elektrifikacijo. Svetovna premiera se bo z digitalnim dogodkom odvila 14. aprila 2021 ob 19.uri.

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

Škoda Octavia prvič kot Sportline

Objavljeno: 09 april 2021

Škoda je še dodatno razširila raznoliko paleto modelov Octavia in bo zdaj četrto generacijo svoje prodajne uspešnice prvič ponudila tudi v dinamični izvedbi z oznako Sportline. Umešča se med opremski paket Style in vrhunski športni model Octavia RS, ponaša pa se s črnimi zunanjimi dodatki ter večfunkcijskim športnim volanom s tremi kraki in športnimi sedeži z integriranimi vzglavniki in prevlekami ThermoFlux. 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

PRENESI FOTOGRAFIJO

Natančnost v najmanjšem detajlu: orodja, ki čustveni design modela Audi Q4 e-tron preoblikujejo v pločevino

Objavljeno: 09 april 2021

Markantne linije, mehke površine in močno poudarjene quattro linije nad koloteki: Audi je z modelom Q4 e-tron naredil svoj naslednji korak v razvoju oblikovalske govorice električnih modelov. Kompaktni SUV je potek linij serijskega modela povzel po konceptnem vozilu Audi Q4, predstavljenem v začetku leta 2019. Za natančno izvedbo je odgovorna skupina Audijevih orodjarjev, ki ideje oblikovalcev skrbno prenašajo v proizvodnjo, čustva pa preoblikujejo v pločevino. 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

PRENESI FOTOGRAFIJO

Začetek proizvodnje modela Audi Q4 e-tron

Objavljeno: 09 april 2021

V saškem mestu Zwickau, rojstnem kraju tega dolgoletnega nemškega podjetja, je zdaj stekla proizvodnja modela Audi Q4 e-tron. Popolnoma električni kompaktni model je prvi električni SUV, ki ga bo Audi izdeloval v Nemčiji. Zasnovan je na modularni platformi za električni pogon (MEB) koncerna Volkswagen, ki predstavlja izjemno vsestransko in prilagodljivo platformo za številne popolnoma električne modele ter nudi veliko možnosti za ustvarjanje sinergij.

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

PRENESI FOTOGRAFIJO

CUPRA je pred začetkom sezone Extreme E

Objavljeno: 08 april 2021

CUPRA se pripravlja na eno najzahtevnejših dirk v zgodovini, saj bo nastopila v uvodni sezoni serije Extreme E. Tekmovanje električnih terencev bo potekalo na najzahtevnejših prizoriščih sveta: v puščavi, deževnem gozdu ter na ledeniških in oceanskih predelih. Serija se je začela v Saudovi Arabiji 3. aprila. 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

6 blagovnih znamk pod isto streho